ErstiSpezial | SCHREIBEN AUF ENGLISCH. AUS SCHULENGLISCH WIRD WISSENSCHAFTLICHES ENGLISCH

Date(s) - 13/10/2020

Did you excel in English at school? Or maybe it wasn’t the best experience? Well, either way, this workshop is bound to provide new insight into the world of English, or more specifically academic writing. We will look at structure (both at the paragraph and sentence levels) and register and style and will also talk about the best resources to turn to. I look forward to seeing you there!

Angemeldete Studierende bekommen etwa einen Tag vorher einen Link per Mail. Sie können aber auch spontan teilnehmen. Folgender Link führt Sie in den virtuellen Raum: https://uni-leipzig.zoom.us/j/9624530131?pwd=RElOMUNrU0JNVGNEbFpobUs2dWNzZz09

Buchungen sind für diese Veranstaltung geschlossen.