ErstiSpezial | RECHERCHE AUF ENGLISCH

Date(s) - 20/10/2020

The focus of this workshop is to help you learn tips and tricks for researching in English. We will look at how to get the most out of journals, data bases, library books, and Google Scholar. After the workshop, you will feel confident and ready to take the first steps into reading, researching, and writing in English!

Angemeldete Studierende bekommen etwa einen Tag vorher einen Link per Mail. Sie können aber auch spontan teilnehmen. Folgender Link führt Sie in den virtuellen Raum.

Meeting ID: 949 976 9565
Passcode: 369688

Buchungen sind für diese Veranstaltung geschlossen.